KONTAKT GUSTAFSEN VVS | CARL SØRENSEN & SØN VVS

BADEVÆRELSE

Et badeværelse bliver brugt hver dag, flere gange om dagen. Derfor er det også vigtigt, at det både er funktionelt og behageligt at opholde sig i. Hos Gustafsen VVS har vi mange års erfaring med at renovere og bygge badeværelser. Med udgangspunkt i din stil og din ønsker, sørger vi for en løsning, du kan glæde dig over nu og mange år frem. På vores side udbyder vi VVS-artikler inkl. montering.

 

Skal dit badeværelse være minimalisktisk og stilrent, skal det have skæve vinkler og farver, eller har du nogle favoritmaterialer, du gerne vil have implementeret? Kun fantasien sætter grænser, når du lader os hjælpe dig med dit badeværelse.

 

Gennem tiden har vi udført forskellige typer badeværelser for private samt ejer- og andelsforeninger. Nogle gange har det været meget små badeværelser, andre gange store rum med flere funktioner. Vores erfaring har dog lært os at få det optimale ud af et badeværelse uanset antallet af kvadratmeter. Hos Gustafsen VVS er du garanteret kompromisløst håndværk og kvalitet samt en personlig og loyal service, hvor dine ønsker imødekommes.

 

Vi følger dit projekt til dørs

 

Vi tager også gerne totalentreprisen på dit badeværelsesprojekt, hvor vi sammen med vores dygtige underleverandør sørger for at følge dit projekt til dørs til aftalt tid. Der er således ingen opgaver, der er for små eller store til os.

 

Går du og overvejer at renovere eller udskifte dit badeværelse, eller ønsker du blot at høre mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os allerede i dag på telefonnummer (+45) 70 20 53 22 eller via kontaktformularen her på siden.