FJERNVARMEINSTALLATION I AARHUS OG ØSTJYLLAND

Stigende gas-, el- og oliepriser gør det yderst relevant for dig at konvertere dit varmesystem til fjernvarme. Installation af fjernvarme er en økonomisk, miljøvenlig og vedligeholdelsesfri løsning. Typisk kan der opnås besparelser på op til 25% i forhold til opvarmning med et traditionelt oliefyr, og ca. 65% af alle danske husstande har fjernvarme.

 

Hos Gustafsen VVS har vi stor erfaring med nye fjernvarmeinstallationer, vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer i private hjem såvel som erhvervsejendomme. Med vores mange års erfaring, kan vi give dig en kompetent rådgivning og vejledning, om hvilke fjernvarmeinstallationer, der passer bedst til din bolig og dine behov.

 

Hvad er fjernvarme?

 

Fjernvarme er et varmesystem, der bygger på et lukket cirkulært system, hvor varmt vand fra varmeværkerne sendes ud til forbrugerne, og det afkølede vand sendes retur til varmeværket, hvor det bliver genopvarmet for igen blive ledt ud til forbrugerne. Radiatorer og varmtvandsanlæg inde i husene sørger for varme i husets rum, samt at der altid er varmt vand i hanerne.

 

Med fjernvarme udnytter man således spildvarme, og der produceres varme på billige og stabile ressourcer. Vi bliver glade, og det samme gør vores klima og miljø.

KONTAKT GUSTAFSEN VVS | CARL SØRENSEN & SØN VVS

Effektiv varmvandsproduktion

 

Fjernvarme er både miljøvenligt og knald effektivt, og hos Gustafsen VVS har vi stor og god erfaring med fjernvarme og fjernvarmeinstallationer. Gennem mange år har vi håndteret alt fra udskiftning af radiatorer til optimering af varmeanlæg og montering af nye brugsvandsvekslere med henblik på en mere effektiv varmvandsproduktion.

 

Ønsker du en ny fjernvarmeinstallation eller udskiftning af en eksisterende, så kontakt os gerne allerede i dag på telefon (+45) 70 20 53 22 eller via kontaktformularen her på siden, så vi kan finde den rette løsning til dig.