NYOPFØRELSE OG RENOVERING AF TANDLÆGE- OG SPECIALLÆGEKLINIKKER

Hos Gustafsen VVS i Aarhus tilbyder vi nyopførelse og renovering af klinikker. Vi har specialiseret os i renovering og nyopførelse af især tandklinikker og lægeklinikker, og har stor erfaring med alle former for renovering og nyopførelse af klinikker i hele landet. Vi har blandt andet opført klinikker i Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, København og Aarhus.

 

Vi har mange års erfaring, og passionen samt respekten for godt håndværk og kompromisløs kvalitet, er det essentielle, når vi leverer et stykke arbejde. På trods af vores mange års erfaring, er vi altid up to date og tilbyder således altid optimeret moderne løsninger med moderne teknologi. Hos os får du en professionel rådgivning om indretning, ligesom vi har stor ekspertise i gældende regler og krav til eksempelvis brand og røntgenstråler.

Tandlæge klinik

KONTAKT GUSTAFSEN VVS | CARL SØRENSEN & SØN VVS

Gustafsen VVS Tandlæge

Totalløsning ved nyopførelse eller renovering af klinik

 

Vi arbejder som totalentreprenør ved nyopførelse og renovering af klinik. Det betyder at vi har det fulde overblik og ansvar for alle håndværkere samt øvrige relevante rådgivere som ingeniører, arkitekter og dentalleverandører.

 

Vi kommer med et samlet projekt, hvor vi varetager al koordinering fra start til slut. Dermed er du sikret en personlig og loyal service, med et fast team og én kontaktperson, der kan tilbyde en professionel og yderst kompetent styring af projektet fra ide og planlægning til selve byggearbejdet og den afsluttende rengøring.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering eller opførelse af en klinik. Du kan kontakte os på telefon (+45) 70 20 53 22 eller via kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Nyhed – Miscea berøringsfrit armatur

 

De seneste år, er der kommet større fokus på håndhygiejne, der dog stadigvæk udgøre et problem i mange af hverdagens aspekter. Miscea Classic® og Miscea Light® har med den nyeste infrarøde teknologi udviklet et berøringsfrit armatur, som gør det muligt at få vand, sæbe og desinfektionsmiddel i samme armatur helt uden at røre ved armaturet. Det reducerer risikoen for krydskontaminering og sikrer en høj hygiejnestandard.

 

En bæredygtig og hygiejnisk løsning

 

Der er meget vandspild ved manuelt betjente armaturer. Miscea berøringsfrit armatur er løsningen på dette problem, da den er udstyret med avanceret sensorteknologi, der gør det muligt at regulere vandforbruget ved automatisk at tænde eller slukke for vandet, når det er nødvendigt. En vandbesparelse på op til 60% kan realiseres, mens omkostninger til sæbe og desinfektionsmiddel også kan reduceres betydeligt. Doseringen i Miscea armaturet er reguleret efter anbefalinger fra WHO.

 

Hos Gustafsen VVS tilbyder vi Miscea Classic i rustfri stål med pose til sæbe og desinfektionsmiddel til 10.998 kr. inkl. moms samt Miscea Classic i rustfri stål med flaske til sæbe og desinfektionsmiddel til 11.998 kr. inkl. moms. Begge priser er inklusive levering og montering for kunder med geografisk placering i Østjylland.

Hygiejne i sundhedssektoren

I kampen om at sikre en optimal håndhygiejne til glæde for både patienter, ansatte og pårørende, har mange ledende faglige organisationer, som Verdenssundhedsorganisationen og det berømte Robert Koch Institut i Tyskland, anbefalet brugen af sensoraktiverede vandhaner og dispensere som en ideel standard inden for sundhedssektoren.