VVS-GARANTI HOS GUSTAFSEN VVS

Gustafsen VVS er medlem af installatørernes organisation TEKNIQ. På den måde giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. Som medlem af TEKNIQ er vi nemlig også medlem af en garantiordning for alt VVS-arbejde.

 

Målet med garantiordningen er, at du som kunde kan være sikker på, at dine udgifter bliver dækket såfremt VVS-installatøren ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser ved større uoverensstemmelser, konkurs eller lignende. I sådanne tilfælde indtræder organisationen og sørger for, at en VVS-garanti vil dække dine udgifter i forbindelse med arbejdet med op til 150.000 kr. inkl. moms. Garantiordningen dækker de fejl og mangler, som anklagenævnet giver medhold i.

ER UHELDET UDE ELLER HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIT NÆSTE PROJEKT – SÅ STÅR VI KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

VVS-GARANTI ER DIN SIKKERHED

 

http://www.tekniq.dk/forbruger kan du læse mere om, hvilken tryghed det kan give dig som kunde, at din installatør er medlem af TEKNIQ. Du finder også information omkring selve proceduren, ankenævnets rolle og udbetalinger.

 

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 20 53 22, hvis du ønsker at vide mere om, hvad garantiordningen betyder for dig og din sikkerhed ved at vælge os som din professionelle VVS’er. ​