KUNDECASE

 

BADEVÆRELSESRENOVERING I SMUKT DESIGN OG HØJESTE KVALITET

Tag et kig indenfor i dette ny-renoveret badeværelse. Vi har i samarbejde med med kunden nøje udvalgt sanitet og materiale med inspiration fra tidens tendenser, men samtidig bevaret respekten for husets alder og byggestil.

 

Der er sket rigtig meget på badeværelsesfronten. Det er ikke længere bare et rum, som vi skynder os ind og ud af. Vi indretter i større og større grad vores badeværelser med tanke på ro, velvære og afkobling.

 

Vi har i samarbejde med kunden fået skabt et varmt, organisk og enkelt bademiljø som leder tankerne hen på ro og velvære.

 

Der er i denne case monteret en Kuma vask, møbel fra Svane,  Vola H1 armatur, Vola brusearmatur 5471R-061, Vola håndklæderinge T5, Laufen toilet samt Unidrain Highline Custom.

 

Vores kernekompetencer er design og montering af bademiljøer. Hos os kan du få professionel rådgivning og hjælp til at skabe dit drømmebadeværelse. Vi har ekspertisen til at skabe smukke bademiljøer med lækker sanitet, som vil være attraktive for hele familien.

 

Book et gratis badtjek og få rådgivning og inspiration til dit nye badeværelse.

Anita Lindberg

“I forbindelse med en større renovering af vores hus, benyttede vi Gustafsen VVS, som vi havde fået anbefalet. De klarede opgaven til punkt og prikke. Mødte altid ind som aftalt og forlod altid “arbejdspladsen” ren og pæn. Vores tids- og økonomiramme blev overholdt og vi følte igennem hele forløbet at Gustafsen VVS ikke blot var dygtige håndværkere, men derimod en samarbejdspartner, der kom med masser af gode ideer og inputs som vi ikke selv havde tænkt på. Vi kan kun give Gustafsen VVS vores varmeste anbefalinger.“

KUNDECASE

 

NYOPFØRT BADEVÆRELSE I NORDISKE TONER –  MINIMALISTISK OG ENKELT

Kunden ønskede at skabe et endnu større rum, og derfor blev de fleste materialer på badeværelset holdt i hvidt. Dette medvirkede også til at skabe det minimalistiske og lyse, nordiske look, som kunden ønskede. Håndvaske- og brusearmatur er fra HansGrohe Axor Serie, der netop er kendt for at være indbegrebet af nordisk design, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Som ekstra luksus er badeværelset opgraderet med en håndklædetørrer.

Henrik Sølvsten

“Jeg anvender Gustafsen VVS til stort og småt og således alt fra udskiftning af smådele hos lejeres sanitet til koordinering af store renoveringsopgaver som strækker sig over mange måneder og involverer mange forskellige fagområder. Samarbejdet fungerer gnidningsløst med god kommunikation og med en klar fornemmelse af, at Gustafsen VVS strækker sig til det yderste for at overholde alle aftaler og levere det aftalte til tiden – også selv om der tilstøder uforudsete ekstra opgaver undervejs i de store renoveringsprojekter. Jeg kan varmt anbefale Gustafsen VVS som en loyal og trofast samarbejdspartner.“